7 abr 2014

LA MÀQUINA DEL TEMPS AMB CREA I CREIX


 CREA I CREIX I LA MÀQUINA DEL TEMPS
Ja estem a les portes de les vacances del segon trimestre amb moltes ganes de descansar però també treballant i pensant amb l'estiu... per això us anunciem que ja tenim el centre d'interès  del nostre casal escollit!!! Aquest any viatjarem a través de diferents èpoques amb la Màquina del temps!!!
Com a novetat aquest any hem comptat amb la la co·laboració dels nens i les nenes que fan l’extraescolar de còmic amb Crea i Creix a l’Escola Pública Patronat Domènech per fer el disseny de la portada… Des d’aquí volem donar les gràcies per  les seves aportacions i volem aprofitar per ensenyar-vos-la.
Les inscripcions les comencem tot just després de les vacances de Setmana Santa, les podeu fer presencialment venint a l'escola (escola Pública PATRONAT DOMÈNECH C/GRACIA Nº7) o bé via mail, només cal que ens la demaneu per faceboock o per correu-e: creaicreix@creaicreix.net
 
 

 
 
Això no s'acaba aquí!!.... tenim més novetats...aquest estiu Crea i Creix col·laborarà amb el Centre Gimnàstic Sitges by Vilalta  i farem conjuntament un esplai a Sitges!!! Aprofitarem les avantatges d'aquest poble tan bonic per gaudir del bon temps... sortides amb bicicleta, anirem a la platja, gaudirem del bon temps, cursos de natació... fent de l'estiu un espai educatiu i al mateix temps un espai per passar-ho bé!!... i sense perdre la nostra essència... fer del temps de lleure un espai altament educatiu i amb molta professionalitat.
Us anirem informant de les novetats!! A reveure!
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario