29 jul 2015

UN ESTIU DIFERENT… PENSA EN TARONJA, PENSA AMB CREA I CREIX

Les setmanes passen volant i nosaltres no parem de fer coses i gaudint “a tope” d’aquest estiu tan calorós però també divertit!!!
Ara ja a l’última setmana de casal us podem explicar moltes de les activitats que hem fet!
El casal pirata dels petits continua endavant.
Aquestes setmanes els nostres pirates protagonistes han estat “El pirata alpargata” i el tresor del “Pirata Barba-Meló”!!!. Hem descobert tresors i mapes i també ens hem especialitzat en els tipus de vaixells que tenen  els pirates!!! Ja som pirates experts!!! ;)

Hem fet activitats diverses: la cuina de gurmets, hem creat els nostres tresors, maquillatges pirates, vam fer una sortida de tot el dia al parc de la Ciutadella.... hem sortit a navegar, i també hem fet la nostra tradicional sortida a la platja desitges!!! Ens ho vam passar molt i molt bé!!! 




Els grans seguim amb les nostres setmanes temàtiques. En aquestes darreres setmanes les danses i les arts escèniques han estat les protagonistes... i realment en ho hem passat “bombaaa”.
Hem ballat Hip-Hop, Break Dance, hem deixat que la música s’apoderés dels nostres cossos i hem improvisats molts balls.... no hem parat de moure l’esquelet!!! Hem fet titelles i màscares per poder interpretar diferents papers... I les nostres famílies han estat testimonis,  vam preparar una mostra perquè ho poguessin veure en directe.

Doncs amb totes aquestes imatges ens acomiadem!!! Ha estat un estiu molt intens però molt i molt divertit!!
Gràcies com sempre a les famílies que heu confiat amb nosaltres apuntant als vostres nens i nenes, ha estat un paler compartir aquests dies amb ells i elles!!!
Ens veiem al setembre... aquest any fem casal del  7 al 10 de setembre de 9 a 17h. Si no has reservat la teva plaça encara hi ets a temps! Ho pots fer via Mail a : creaicreix@creaicreix.net
A reveure i bones vacances!!! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario